MP Timmer en Onderhoudsbedrijf plaatst en vervangt voordelig uw oude boeidelen, zowel in hout als in kunststof.

Boeidelen vervangen

Bijna elk huis heeft boeidelen, een houten of kunststof dakrand. Boeidelen hebben veel te verduren, zowel in de zomer als in de wintermaanden. Onderhoud is belangrijk omdat de boeidelen het aanzicht van uw huis zijn. Zijn deze aan vervanging toe? Dan vervangen wij voor u de (slechte) boeidelen voor een volkern kunststofboeideel, zoals Trespa of Keralit. Uiteraard kunt u ook kiezen voor traditionele houten boeidelen. Die maken wij van een sterk soort Multiplex garantieplaat of Red Cedar.

vervangen van boeidelen

Houten boeidelen laten plaatsen

Veel mensen kiezen voor houten boeidelen, omdat hout een natuurlijke uitstraling geeft aan uw huis. Kunststof is een duurzaam alternatief, maar vooral bij traditionele woningen en gebouwen wordt de voorkeur aan een degelijke houtsoort gegeven.

Wij plaatsen veelal houten boeidelen van Redcedar hout vanwege zijn hoge duurzaamheid en lange lengtes. Watervast Multiplex (garantieplaat) is een variant die ook veel gekozen wordt. Alle houten boeidelen worden lak klaar opgeleverd.

Boeidelen geplaats Bodegraven

Kunststof boeidelen laten plaatsen met Trespa

Trespa is een volkern kuststofplaat die wij veel toepassen als een goed alternatief voor houten boeidelen. Trespa is bestand tegen alle weersomstandigheden en onderhoudsvrij. Door de sterke UV-bestendigheid is Trespa kleurvast en heeft een lange levensduur. Trespa is leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen en kan in de afwerking zowel geschroefd als verlijmd worden.

Kunststof dakrandpanelen laten plaatsen met Keralit

Keralit is een kunststofsoort dat verkrijgbaar is in ruim 10 verschillende kleuren. Door kunststof boeidelen van Keralit te gebruiken krijgt uw dak een schitterende uitstraling. Een groot voordeel van Keralit is dat het onderhoudsvrij is. U hoeft de kunststof boeidelen zo nodig alleen schoon te (laten) maken met een sopje. Houten boeidelen moeten om de 5 jaar geschilderd worden. Gaat u voor gemak, dan is Keralit een duurzame oplossing. U kunt zorgeloos genieten van uw woning.

Kosten boeidelen vervangen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het vervangen van uw boeidelen een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf

Bekijk meer boeideel projecten.

plaatsen van trespa boeidelen Rotterdam Boeidelen laten plaatsenDakwerkzaamheden
23 december 2018

trespa boeidelen Rotterdam

Vervangen van boeidelen   Afgelopen week in Rotterdam boeidelen van multiplex vervangen voor trespa.Ook u boeidelen laten vervangen ? Ruim 20 jaar…
vervangen van multiplex boeidelen Boeidelen laten plaatsenDakwerkzaamheden
26 maart 2017

Vervangen van boeidelen Bodegraven

Vervangen van multiplex boeidelen MP timmer en onderhoud bedrijf heeft laatst de multiplex boeidelen vervangen voor de bewoners van de goud plevier in…
vervangen van boeidelen Boeidelen laten plaatsen
7 juli 2016

mutiplex boeidelen vervangen voor redcedar

Boeidelen laten plaatsen Wij hebben laatst de boeidelen voor vijf bewoners van de paardenbloem in Vleuten vervangen voor red cedar boeidelen ,voordat we  ze…

Delen wordt gewaardeerd!