Met een dakraam of dakvenster brengt u extra daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning. Wij plaatsen vakkundig en voordelig uw dakraam.

plaatsen van dakraam

Voordelen van het laten plaatsen van een dakraam

Als u een dakraam wilt laten plaatsen geven wij u allereerst een transparant advies over de verschillende typen dakramen. Wij bekijken uw situatie en geven praktische tips voor uw ideale dakraam.

Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij uw dakraam op elk gewenste plek plaatsen. Wij werken met professioneel gereedschap en kunnen uw project snel en vakkundig opleveren.

velux dakraam laten plaatsen

VELUX dakraam laten plaatsen

De bekende kiep-kantelramen van het merk VELUX kent u wellicht. Wij plaatsen nog altijd heel veel VELUX dakramen, maar er zijn de laatste jaren steeds meer merken op de markt gekomen die prijstechnisch voordeliger zijn. Het verschil in prijs en kwaliteit laten wij u graag zien. 

Meer licht en goede ventilatie

Daglicht is goed voor lichaam en geest. Hoe meer daglicht we krijgen, hoe gezonder we zijn. Een VELUX dakraam zorgt voor meer licht dan ooit tevoren. Het glasoppervlak van de nieuwe generatie VELUX dakramen is nu tot wel 18% groter dan de vorige generatie dakramen.

Het nieuwe VELUX dakraam zorgt ook voor een beter klimaat in huis door toevoer van frisse lucht. U kunt het kiep-kantelraam om de ventilatiestand zetten om uw huis goed te ventileren. Daarnaast zorgt een VELUX dakraam voor minder energieverbruik door een perfecte afsluiting. 

Kosten dakraam laten plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van een dakraam een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk meer dakwerkzaamheden projecten.

plaatsen van trespa boeidelen Rotterdam Boeidelen laten plaatsenDakwerkzaamheden
23 december 2018

trespa boeidelen Rotterdam

Vervangen van boeidelen   Afgelopen week in Rotterdam boeidelen van multiplex vervangen voor trespa.Ook u boeidelen laten vervangen ? Ruim 20 jaar…
Dakraam plaatsenKast op maatVliering laten plaatsenWand laten plaatsen
21 december 2018

vide geplaast Woerden

Verbouwing zolder Afgelopen week een verschillende werkzaamheden uit gevoerd op een zolder in woerden waar onder het plaatsen van een…
plaatsen van dakraam Dakraam plaatsenDakwerkzaamheden
18 april 2017

Dakraam plaatsen Den Haag

dakraam plaatsen   Voor bewoners van de Van Veendijk een velux dakraam geplaatst in Den Haag. Ook een dakraam laten plaatsen? Ruim…

Of bekijk de dakraam galerij:

Delen wordt gewaardeerd!