Alle dakrenovatie kunt u door ons laten uitvoeren. Wij renoveren en vervangen oude dakkapellen of verrotte boeidelen. Wij hebben voor al vragen rondom daken, extra ruimte en renovatie een oplossing.

Dakramen

Een dakraam of dakvenster kan direct tijdens de nieuwbouw worden aangebracht, maar wordt ook vaak naderhand gemaakt om extra ruimte te verkrijgen. Veelal bestaat het dakraam of dakvenster uit een raamkozijn voorzien van beweegbare delen. Een dakraam zorgt voor extra licht- en luchttoetreding op uw zolder of zolderkamer. 

Voor het maken van een dakraam op basis van een vakkundig advies kunt u MP Timmer- en Onderhoudsbedrijf inschakelen. Wij maken voor elke situatie een eerlijk voorstel waar u op kunt vertrouwen.

Dakkapel

Een dakkapel is ideaal voor het creëren van meer licht en ruimte. MP Timmer- en Onderhoudsbedrijf werkt voor het realiseren van dakkapellen met producten van het merk VELUX.

VELUX is niet alleen expert op het gebied van dakvensters, maar ook van daglichtsystemen en raamdecoratie. Daarnaast levert VELUX ook producten voor het platte dak. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw dak.

plaatsen van dakraam

Dakopbouw

Wanneer u toe bent aan meer ruimte in uw huis, dan kunt u denken aan een dakopbouw. Wij kunnen de opbouw van uw dak verzorgen, compleet met ideeën, realisatie, isolatiemateriaal tot aan de dakbedekking.

Een dakopbouw is mogelijk op zowel platte als schuine daken. Vraag ons gerust om advies.

Trespa boeidelen laten plaatsen

Boeidelen

Zo’n beetje elk huis heeft boeidelen,welke veel te verduren hebben in weer en wind. Wij kunnen uw (slechte) boeidelen vervangen voor een volkern kunststof-boeideel, bijvoorbeeld Trespa. Uiteraard kunt u ook kiezen voor traditionele houten boeidelen, waarbij u moet denken aan Multiplex garantieplaat of Red Cedar.

plaatsen van boeidelen

Kosten renovatie dak

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het renoveren van uw dak een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst

Delen wordt gewaardeerd!