Wilt u een overkapping laten plaatsen? Wij maken overkappingen in alle soorten en maten én plaatsen deze vakkundig.

Uw voordelen van een overkapping in uw tuin

Een overkapping zorgt voor meer sfeer in uw tuin. U creëert een behaaglijke zithoek waar u, ook bij minder goed weer, lekker buiten kunt zitten.

Ook is een overkapping ideaal om uw tuinset, loungebank, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen. Een extra buitenruimte waar u veel plezier van zult hebben.

Wij maken overkappingen van allerlei soorten hout in de kleur van uw keuze. Samen met u kijken we eerst naar uw situatie en maken vervolgens een tekening en een begroting.

overkapping geplaatst in Gouda

Een overkapping laten plaatsen

Als u overweegt een overkapping in uw tuin te laten plaatsen, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken. We laten u dan graag diverse voorbeelden zien van overkappingen die wij bij tevreden klanten hebben opgeleverd.

We beginnen altijd met een deskundig advies en laten u zien met welke soorten hout en andere materialen wij werken. Zo komen we samen tot het beste resultaat. U kunt kiezen voor een kant en klare oplossing of een overkapping die we op maat voor u maken. Geheel naar uw wensen en budget. 

Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij uw overkapping op elk gewenste maat maken. Dankzij ons professionele gereedschap kunnen wij uw project snel en vakkundig opleveren. Altijd voor een scherpe prijs.

Op maat gemaakte overkapping

Onze klanten kiezen voor een overkapping op maat in de meeste gevallen voor hout. Wij werken met houten palen van het merk Douglas of van geïmpregneerd vurenhout.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijkt u gerust eens bij onze projecten klussen in de tuin. Daar vindt u voorbeelden van overkappingen en verschillende houtsoorten.

beplakken van dak met epdm

Type dak voor uw overkapping

Voor de dakbedekking van uw overkapping kunt u kiezen voor traditionele dakbedekking. Een andere optie is EPDM dakbedekking. De voornaamste eigenschap van EPDM is de uitzonderlijke weerstand tegen veroudering, ozon en UV-straling.

Wij laten de dakbedekking aanbrengen door een gespecialiseerd bedrijf. U kunt rekenen op kwaliteit waar u lang plezier van zult hebben.

U kunt kiezen voor een plat dak of een schuin dak (zadeldak).

Kosten overkapping plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw overkapping een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk meer overkappingen van Michel Potuyt:

overkapping
11 mei 2020

overkapping met glazen schuif deuren

Overkapping Nadat we eerder een hard houten vlonder op de dezelfde locatie hadden gerealiseerd .hebben wij afgelopen week een overkapping…
overkappingSchuurVlonders
13 april 2020

vlonder met overkapping schuur

Vlonder   Afgelopen week op de Ridderspoor in Bodegraven een beschoeiing geplaatst in combinatie met een vlonder zowel de beschoeiing…
Buitenverblijvenoverkapping
13 maart 2020

overkapping

Overkapping Afgelopen week in Uithoorn een overkapping geplaatst van douglas hout boven een eerder geplaatste vlonder Nadat het geplaatst was…

Of bekijk de overkappingen galerij:

Delen wordt gewaardeerd!