Een pergola is een mooie blikvanger in uw tuin en zorgt voor sfeer. Door de pergola met klimplanten te laten begroeien creëert u meer gezelligheid en privacy als u buiten zit.

Meer sfeer in uw tuin met een pergola

Een pergola is een constructie van hoge palen, liggers en schoren, die in de tuin geplaatst wordt om meer sfeer te creëren. Het geeft een ruimtelijk en speels effect. U kunt eindeloos variëren met stijlen en houtsoorten.

Zo kan een pergola ook dienen als overdekte parkeerplaats of carport. Ook worden pergola’s gebruikt als tuinpad- of terrasoverkapping. U maakt van uw tuin een heerlijke buitenplaats om lang van te genieten.

U kunt kiezen voor een houten pergola, maar er zijn ook andere materialen beschikbaar. Een goed voorbeeld daarvan is een pergola van RVS die een verrijking is voor moderne designtuinen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voordelen van een pergola laten plaatsen

Als u kiest voor een pergola dan krijgt u van ons altijd eerst een deskundig advies met praktische tips en ideeën. Ook kunnen wij voor u van te voren de verschillende houtsoorten en producten voor een pergola laten zien.

Een pergola kan door ons op elke gewenste maat gemaakt worden. Wij kunnen alle benodigde materialen leveren en met ons vakmanschap en professioneel gereedschap kunnen wij uw pergola spoedig en vakkundig voor u in elkaar zetten.

Kosten pergola laten plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw pergola een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk meer pergola’s van Michel Potuyt:

Pergola
3 februari 2021

Pergola met harmonica doeken

Pergola   Afgelopen week een Pergola geplaatst in Nieuwebrug van douglas houten palen en balken de staanders rusten op  betonnen…
Pergola
13 november 2020

pergola Rijswijk

Pergola   Afgelopen week een pergola geplaatst in Rijswijk deze is gemaakt van douglash houten palen en hardhouten liggers. Een…
Pergola
27 oktober 2020

Pergola met hardhouten lamellen

Pergola Mede door gebrek aan schaduw in de achter tuin hebben wij voor bewoners uit Woerden een een douglas houten…

Of bekijk de pergola galerij:

Delen wordt gewaardeerd!