Wij maken en plaatsen schuren en tuinhuizen in alle soorten en maten. Ook kunnen wij kant en klare tuinhuisjes voor u bestellen en vakkundig plaatsen.

Een verrijking van uw tuin

Een houten schuur kunt u voor veel doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor het opbergen van tuingereedschap, het stallen van fietsen, gezellig zitten, gebruik als atelier of het creëren van kantoorruimte buitenshuis.

Wij plaatsen uw schuur of tuinhuis

Er zijn verschillende typen schuren en tuinhuisjes. Wij maken en plaatsen grote en kleinere schuren, met een plat dak of puntdak en met of zonder luifel. U vindt voorbeelden bij onze foto’s.

Voor wij voor u aan de slag gaan kijken we eerst naar uw situatie. Waar wilt u uw tuinhuis geplaatst hebben en van welk materiaal? U kunt kiezen voor een eigen ontwerp of wij maken voor u een ontwerp op maat. Daarnaast leveren en plaatsen wij ook kant en klare houten tuinhuisjes. 

Een tuinhuis is niet alleen handig en mooi, het kan ook de waarde van uw huis aanzienlijk laten stijgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij MP Timmer- en Onderhoudsbedrijf. Wij staan u graag bij met onze adviezen.

hardhouten fundering schuur

Hardhouten funderingen plaatsen voor uw schuur

Wij verzorgen ook het plaatsen van een fundering voordat we uw schuur gaan bouwen. Gezien het meestal geringe gewicht van een houten schuur en de geringe kosten van een fundering op hardhouten palen is dit de meest voorkomende fundering voor een schuur. De palen gaan gemiddeld 1,5 meter de grond in. Op de palen wordt een hardhouten ligger bevestigd met daar tegenaan een hardhouten kant plank. Op de foto’s ziet u voorbeelden van een hardhouten fundering. 

Naast een fundering op hardhouten palen kunnen wij ook zorgen voor een geheide fundering of het storten van een betonnen vloer voor uw schuur. Wij bespreken met u de mogelijkheden en kijken dan samen welke keuze u het beste kunt maken.

Kozijnen ramen en deuren voor u schuur

Ramen, kozijnen en deuren voor uw schuur

Voor uw schuur of tuinhuis kunnen wij elk gewenst kozijn met de bijbehorende ramen en deuren in onze eigen werkplaats maken. Wij hangen de deuren netjes voor u af en plaatsen de ramen en kozijnen vakkundig.

Kijk gerust een bij onze projecten voor de mogelijkheden.

electra voor u schuur

Elektrische installatie voor uw schuur of tuinhuis

Ook kunnen wij de elektriciteit in uw schuur of tuinhuis voor u verzorgen. Hiervoor schakelen wij een gespecialiseerd bedrijf in. U kunt zelf kiezen waar u stopcontacten, lichtpunten of eventueel elektrische heaters geplaatst wilt hebben.

Plaatsen van schuur Woerden

Dakbedekking van uw tuinhuis

Voor schuren en tuinhuizen met platte daken kunt u kiezen voor traditionele bitumen dakbedekking. Een andere optie is EPDM dakbedekking. De voornaamste eigenschap van EPDM is de uitzonderlijke weerstand tegen veroudering, ozon en UV-straling. EPDM bestaat meestal uit een stuk folie dat op het dak wordt verlijmd en afgewerkt met een daktrim. De toepassingen van EPDM-rubber zijn steeds omvangrijker en veelzijdiger.

Wij laten de dakbedekking aanbrengen door een gespecialiseerd bedrijf. U kunt rekenen op kwaliteit waar u lang plezier van zult hebben.

Ook kunnen wij het dak van de schuur voorzien van traditionele dakpannen. Dakpannen zijn een voordeliger alternatief en een stuk aantrekkelijker dan bijvoorbeeld golfplaten. We weken met dakpanplaten in verschillende  kleuren en uitvoeringen. Hierdoor kunnen wij snel en vakkundig een dak degelijk afdichten en houden we de arbeidkosten laag.

Voor het afvoeren van het hemelwater kiezen wij vaak voor een grindput naast uw schuur of tuinhuis.

plaatsen van schuur op maat

Kosten schuur of tuinhuis plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het vervangen van uw boeidelen een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk meer schuren van Michel Potuyt:

Overkapping met bergingSchuur
16 oktober 2022

Compacte berging voor fiets en containers

Compacte Berging   Afgelopen week een Compacte berging voor fietsen en containers geplaatst voor Femke uit Zegveld ,deze heeft een…
PergolaSchuur
30 april 2022

Schuur met Pergola

Schuur Afgelopen week hebben wij in Nieuwe Kerk aan de IJssel een schuur met daar aan vast een pergola geplaatst.…
Schuur
10 november 2021

Schuur geplaatst Gouda

Schuurtje Afgelopen week een schuurtje van douglas hout geplaatst in Gouda deze heeft een afmeting van 2 x 3 meter.…

Of bekijk de schuren galerij:

Delen wordt gewaardeerd!