Wij maken en plaatsen vlonders in alle soorten en maten. Een vlonder van hout of kunststof maakt uw tuin helemaal af.

Uw voordelen van een vlonder

Een houten of kunststof vlonder is een goed alternatief voor tegels in uw tuin. Een vlonder is comfortabeler en heeft een warmere uitstraling dan bestrating.

Een hardhouten vlonder zorgt voor een natuurlijke, sfeervolle look. Voor strakke, moderne tuinen wordt steeds vaker voor kunststof vlonders gekozen. Smaken verschillen, maar beide materialen zijn sterk en gaan jaren mee. 

Met een vlonder creëert u eenvoudig meer ruimte in uw tuin. Als u aan het water woont kunt u genieten van een vlonder aan de waterkant. Ideaal om extra van uw tuin te genieten. Een vlonder is ook perfect te combineren met een veranda, tuinhuis of buitenverblijf.

laten plaatsen van vlonder

Wij maken en plaatsen uw vlonder

Als u overweegt een vlonder in uw tuin te laten plaatsen, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken. We laten u dan graag diverse voorbeelden zien van vlonders die wij bij tevreden klanten hebben opgeleverd.

We beginnen altijd met een deskundig advies en laten u zien met welke soorten hout en andere materialen wij werken. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Geheel naar uw wensen en budget.

Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij uw vlonder op elk gewenste maat maken. Dankzij ons professionele gereedschap kunnen wij uw project snel en vakkundig opleveren. Altijd voor een scherpe prijs.

composiet vlonder

Voordelen van kunststof vlonders

Kunststof vlonderplanken zien er uit als hout en voelen aan als hardhout. Het bestaat echter voor de helft uit hout en voor de andere helft uit een duurzame kunststof.

Door de toevoeging van kunststof kunnen de vlonderplanken niet rotten en zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit type materiaal is absoluut splintervrij en u kunt kiezen uit verschillende motieven en kleuren.

Daarnaast is een kunststof vlonder uitermate duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. 

plaatsen van vlonder

Het plaatsen van uw vlonder

Er zijn 2 manieren om een vlonder te plaatsen.

De meest voorkomende manier is door middel van hardhouten palen die de grond in gaan. Hier monteren wij vervolgens het frame van de vlonder aan vast. Over het frame leggen wij een onderlaag van anti-worteldoek om onkruidgroei tegen te gaan. Dit doek is waterdoorlatend en heeft een donkere kleur, zodat het niet opvalt onder de vlonder. Vervolgens monteren wij het loopgedeelte, de bovenlaag.

Heeft u tegels in uw tuin liggen? Dan kiezen we voor een andere werkwijze. Dan worden de vlonderplanken aan of via de tegels vastgezet. 

Plaatsen van vlonder met brede bankiray vlonderdelen

Kosten plaatsen vlonder

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw vlonder een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk meer vlonders van Michel Potuyt:

overkappingVlonders
28 januari 2024

overkapping Berkel en Rodenrijs

overkapping   Een van onze recente projecten was het bouwen van een overkapping in Berkel en Rodenrijs. We hebben deze…
Vlonders
18 juli 2023

Vlonder met geschaafde Douglash delen

vlonder afgelopen week hebben wij in Nieuwe Kerk aan de IJssel een vlonder geplaatst , met geschaafde Douglas houten planken…
Vlonders
22 januari 2023

Vlonder geplaatst Stolwijk

Hardhouten vlonder Afgelopen week hebben wij een hardhouten vlonder geplaatst in Stolwijk deze bestaat uit een regelwerk van hardhouten balken…

Of bekijk de vlonders galerij:

Delen wordt gewaardeerd!