Deuren en kozijnen zijn door weersomstandigheden gevoelig voor onderhoud. Ook binnendeuren vervangen wij regelmatig voor nieuwe designdeuren of brengen wij juist terug in oude stijl. Wij verzorgen naast het renoveren en plaatsen ook voor een degelijk hang- en sluitwerk. U kunt kiezen voor hout of kunststof als u uw deuren of kozijnen wilt laten vervangen.

Deuren

Wij leveren heel breed assortiment aan deuren en monteren voor u ook het hang- en sluitwerk. U heeft de keuze uit een diversiteit aan kleuren, materialen, samenstelling, afwerking, constructie en design. Wij geven u graag een advies dat helemaal is afgestemd op uw wensen en budget.

MP Timmer- en Onderhoudsbedrijf werkt met verschillende leveranciers zoals Horizon, Theuma, Skantrae, Living Doors, Weekamp en Albo-deuren. Op die manier kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuze voor zowel binnen- als buitendeuren. 

Kozijnen voor uw deuren

Voor de kozijnen van uw binnendeur gebruiken wij voornamelijk producten van Theuma: geluidsarm, snel te verwerken en een solide bevestiging. Theuma staat bekend om haar oog voor detail. De kozijnen sluiten letterlijk naadloos op elkaar aan, wat het kozijn met uw deur één geheel maakt.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Kosten binnendeur of kozijn vervangen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het vervangen van uw deuren of kozijnen een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk de deuren galerij:

Delen wordt gewaardeerd!