Bent u uw ouderwetse radiatoren zat en wilt u uw woonkamer of slaapkamer opfrissen? Wij kunnen uw radiator heel netjes wegwerken met een mooie radiatorombouw.

Radiator ombouw laten plaatsen

Als u een radiatorombouw wilt laten plaatsen, voorzien wij u eerst van deskundig advies op het gebied van materialen en verschillende profielen. Daarnaast geven wij u praktische tips en ideeën voor uw ideale radiator ombouw.

Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij de nieuwe ombouw voor uw radiator op elk gewenste maat maken en plaatsen. Dankzij ons professionele gereedschap, kunnen wij het project snel en vakkundig opleveren. En dit alles voor een zeer scherpe prijs.

radiator ombouw laten plaatsen

Hoe gaan we te werk?

U kunt ons de exacte maat van de gewenste radiatorombouw doorgeven, maar we kunnen ook bij u langskomen om alles op te meten. Dan laten wij u ook alvast wat verschillende opties zien.

De radiator ombouwsystemen zijn op maat te maken zodat het altijd past bij de radiator in uw huis. Alle onderdelen zijn van voorgegrond MDF en kunnen dus in iedere gewenste kleur eenvoudig afgelakt worden.

Kosten radiatorombouw laten plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw radiatorombouw en een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk hier meer radiatorombouw projecten:

Radiator ombouw
1 november 2019

Radiator ombouw

Radiator ombouw   afgelopen week een radiator ombouw met een bijpassende vensterbankgeplaatst in Rotterdam Overschie deze is gemaakt van mdf…
Radiator ombouw
5 november 2018

radiator ombouw Rotterdam

Radiator ombouw Afgelopen week een moderne radiator ombouw geplaatst in Rotterdam. Deze ombouw is ter plaatsen op maat gemaakt en…
Radiator ombouw
15 januari 2018

Moderne radiator ombouwen

Radiator ombouw Zoetermeer Voor klanten in Zoetermeer drie moderne radiator ombouwen op maat gemaakt en vervolgens geplaatst. De ombouwen zijn…

Bekijk de radiatorombouw galerij:

Delen wordt gewaardeerd!