In veel bestaande woningen creëren wij een extra ruimte waar u dagelijks de voordelen van zult ervaren. Door een extra kamer of vliering krijgt u nog meer woongenot.

Uw voordelen van een vliering laten plaatsen

Heeft u een hoge zolder? Dan is het interessant om daar een vliering in te laten maken. U creëert extra vierkante meters functioneel gebruiksoppervlak in een loze ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer op zolder, een werkruimte aan huis of praktische opbergruimte. Dit is door ons eenvoudig te realiseren.

Eenvoudig extra ruimte in uw huis

Heeft u ook behoefte aan extra ruimte in uw huis? Dan bouwen wij graag voor u een vliering op maat. Afhankelijk van de doeleinden van de vliering houden wij rekening bij de constructie rekening met de draagkracht van de steunbalken. Ook de toegang naar de vliering maken wij helemaal in orde, met een vlizotrap of een vaste trap. Inclusief een nette afwerking. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, dan komen wij bij u langs en maken voor u een eerlijke prijsopgave. 

plaatsen van vliering Zoetemeer

Een veilige trap naar uw vliering

Vlizotrap

U bereikt de vliering met een trap. Een voordelige oplossing is de traditionele vlizotrap die ook nog eens veel ruimte bespaart. Een vlizotrap is uittrekbaar of uitschuifbaar. Wij werken met vlizotrappen van het merk Altrex dat twee gangbare maten voert: 60x120cm en 70x110cm. U kunt kiezen voor een luxe of een budget variant. Bij de afwerking gebruiken we witte MDF koplatten om de vlizotrap netjes op het plafond te laten aansluiten.

Vaste trap

Ook een vaste trap behoort tot de mogelijkheden. Een vaste trap is een stevige oplossing die de opgang naar de vliering net iets toegankelijker maakt dan een vlizotrap. U kunt kiezen uit verschillende modellen en types. Voor de uitvoering gebruiken we hout of staal of een combinatie van beide materialen.

electra vliering

Elektra op uw vliering

Ook verzorgen wij de elektriciteit op uw vliering via een gespecialiseerd bedrijf. U kunt zelf aangeven waar u stopcontacten, lichtpunten en schakelaar of spotjes geplaatst wilt hebben.

Kosten vliering laten plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw vliering een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk meer vlieringen van Michel Potuyt:

Vide laten plaatsenVliering laten plaatsen
3 januari 2021

Vliering Gouda

Vliering   Afgelopen week een vliering met een wandje geplaatst in Gouda zowel de vliering als het wandje is gemaakt…
Vide laten plaatsenVliering laten plaatsen
19 mei 2020

Vide geplaatst Rotterdam

Vide   In de voormalige gevangenis Noordsingel Rotterdam wat omgetoverd is tot woning complex hebben wij in een van de…
Vide laten plaatsenVliering laten plaatsen
18 maart 2020

aftimmeren dakkapel en vide geplaatst

Aftimmeren dakkapel Afgelopen week  hebben wij een dakkapel afgetimmerd en een vide geplaatst in Reeuwijk. Nadat een ander bedrijf het…

Of bekijk de vlieringen galerij:

Klussen waar we trots op zijn!

Delen wordt gewaardeerd!