Over MP Timmer- en Onderhoudsbedrijf

MP Timmer- en Onderhoudsbedrijf is de eenmanszaak van Michel Potuyt uit Bodegraven, al jaren werkzaam als zelfstandig en professioneel timmerman:

“Ik heb de afgelopen jaren heel veel mooie klussen mogen uitvoeren voor particulieren. Nu de woningmarkt weer aantrekt heb ik veel vraag van mensen die een nieuwbouwhuis gekocht hebben of verhuisd zijn naar een bestaande woning. Mijn werk varieert van buitenklussen tot verbouwingen binnenshuis. In nieuwbouwwijken plaats ik veel schuttingen, poortdeuren, steigers en vlonders van duurzaam hardhout. Ik werk graag met mooie materialen die bijdragen aan een nóg beter resultaat.”

Kwaliteit tegen lage kosten

“Mijn prijzen kan ik laag houden doordat ik weinig overheadkosten heb. Bij grotere klussen huur ik andere professionals in, dat werkt soms net even wat makkelijker en sneller. Ik vind het belangrijk om goed werk af te leveren waar mijn klanten echt tevreden over zijn. Elke situatie of verbouwing is weer anders. We gaan om tafel en ik maak op basis van de wensen een voorstel met kwalitatief goede oplossingen. Timmerwerk is maatwerk en dat lever ik op elk niveau en voor elk budget.”

renovatie toren van naaldwijk

Klussen in en rondom het Groene Hart

“In juli 2006 ben ik begonnen met MP Timmer- en onderhoudsbedrijf. Vanuit mijn woon-werklocatie in Bodegraven kan ik eenvoudig het hele Groene Hart bedienen. Ik werk veel in Bodegraven-Reeuwijk, Woerden, Alphen aan den Rijn, Gouda en Zoetermeer. Aangezien Bodegraven zeer centraal ligt zijn werkzaamheden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht voor mij ook geen enkel probleem.”

Achtergrond

“Ik ben ooit begonnen bij een plaatselijke aannemer waar ik de fijne kneepjes van het vak heb geleerd, in zowel de grote als kleine projectwerkzaamheden. Na deze periode ben ik verder gegaan met de primaire en later de voortgezette timmeropleiding. Door deze combinatie heb ik mijn diploma’s behaald en daarnaast veel werkervaring opgedaan. Na vijf jaar gewerkt te hebben ging ik de detachering in om te kijken hoe het er bij andere bedrijven aan toegaat. Zodoende kwam ik met de meest uiteenlopende werkzaamheden in aanraking.” 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
Vrijblijvende offerte aanvragen

Delen wordt gewaardeerd!