Schuur

Deze week hebben wij in Woerden een schuur met  daar aan vast een overkapping en diversen pergola’s geplaatst. De schuur staat op een onderheide betonnen plaat en heeft een afmeting 3,2 x 7 m. De wanden bestaat uit een houten regelwerk die aan de buiten kant is bekleed met zwarte douglas houten rabat delen. Zowel de wanden als mede het plafon zijn geïsoleerd met rockwol en de binnenzijde is afgewerkt met een witte multiplex plaat.

Dakbedekking

De wanden bestaat uit een houten regelwerk die aan de buiten kant is bekleed met zwarte douglas houten rabat delen. Zowel de binnen wanden als het plafon zijn geïsoleerd  en afgewerkt met een witte multiplex plaat.

Op het het dak hebben deze keer gekozen voor een bitumen dak in plaats van het gebruikelijke EPDM. Deze is dan ook vakkundig geplakt en voorzien van een zinken kraallijst door de firma Solidak uit Bodegraven.

Electra

Ook hebben wij door Baas Electra de schuur voorzien van diversen stopcontacten en en verlichting. en op de buiten wand van de schuur en schutting zijn up en down verlichting geplaatst, voor een mooi licht effect.

Overkapping

Aan de schuur  hebben wij ook een overkapping geplaatst deze rust op hardhoutenpalen en is in de zelfde style uitgevoerd als de schuur en gaat dienen als opslag voor het haardhout.

 

Pergola’s

Ook hebben wij in de tuin diversen pergola’s geplaats en deze zijn gemaakt van hardhouten palen die de grond zijn ingegaan en de horizontale palen en balken zijn van douglas hout en onderdelen zijn zwart geverfd.

Deze pergola’s geven de tuin een ruimtelijk effect en een extra dementie.

 

Schutting

Naast dit alles hebben wij  ook de erfscheiding voorzien van een schutting deze bestaat uit hardhouten palen en begint met een hard houten borderplank met daarboven de zwart gespoten Zweedse rabat delen van douglas hout zijn gemonteerd.

Ook een schuur laten plaatsen?

  • Ruim 20 jaar Ervaring
  • Deskundig Advies
  • Spoedige Realisatie
  • Op maat Gemaakte Offerte
  • Altijd Scherpe Prijzen
  • Vakkundig Gemaakt en Geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Bekijk ook:

Overkapping met bergingSchuur
16 oktober 2022

Compacte berging voor fiets en containers

Compacte Berging   Afgelopen week een Compacte berging voor fietsen en containers geplaatst voor Femke uit Zegveld ,deze heeft een…
PergolaSchuur
30 april 2022

Schuur met Pergola

Schuur Afgelopen week hebben wij in Nieuwe Kerk aan de IJssel een schuur met daar aan vast een pergola geplaatst.…
Schuur
10 november 2021

Schuur geplaatst Gouda

Schuurtje Afgelopen week een schuurtje van douglas hout geplaatst in Gouda deze heeft een afmeting van 2 x 3 meter.…