Overweegt u om een poortdeur te laten plaatsen? Bijvoorbeeld om uw huis beter te beveiligen, uw privacy te waarborgen of het aanzicht van uw woning te verfraaien? Dan kunnen wij dat snel en voordelig voor u realiseren. In het kort onze werkzaamheden op een rij:

Uw voordelen van een poortdeur

Bijna al onze klanten kiezen voor een hardhouten poortdeur. De verbinding van twee huizen in een poort of naar de openbare weg wordt op een degelijke en stijlvolle manier afgesloten. De voordelen van een hardhouten poortdeur op een stalen gegalvaniseerd frame zijn voornamelijk de stevigheid en het verkleint de kans op inbraken. Door de combinatie van een goede constructie en sterk hang- en sluitwerk is uw huis beter beveiligd tegen ongenode gasten. Daarnaast geeft een hardhouten poortdeur u een stuk privacy doordat u uw privéterrein afschermt.

Een hardhouten poortdeur heeft een strak en robuust uiterlijk. Het is niet alleen een functionele oplossing, maar ook een mooie. Het natuurlijke materiaal en de stevige constructie hebben daadwerkelijk een meerwaarde voor uw woning. Daarbij is hardhout oersterk en gaat tientallen jaren mee.

Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien van hardhouten poortdeuren en complete schuttingen die wij voor klanten hebben gemaakt. Bekijk hier onze projecten.

Kosten hardhouten poortdeur plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor uw hardhouten poortdeur een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Bankirai poortdeur plaatsen

Eenvoudig een nieuwe poortdeur laten plaatsen of vervangen

MP Timmer- en Onderhoudsbedrijf heeft vele jaren ervaring in het maken en plaatsen van hardhouten constructies als poortdeuren, schuttingen, buitenverblijven en vlonders. We houden van ons vak en leveren kwaliteit. We werken met mooie materialen en professioneel gereedschap, voor het beste resultaat.

Als u een poortdeur door ons laat plaatsen weet u dat u iets krijgt waar u jaren plezier van hebt. U kunt uw wensen met ons bespreken, wij zetten het voor u op papier en kunnen ons werk in korte tijd realiseren. Ook vervangen wij bestaande poortdeuren en schuttingen.

Stijlvol en duurzaam

U kunt er van op aan dat wij u een deskundig advies geven over de constructie, de materialen en de uitvoering. Daarbij kijken wij ook naar de stijl van uw woning. Wij maken voor u een hardhouten poortdeur die helemaal past bij uw wensen en budget.

Een groot voordeel voor onze klanten is dat wij ons werk snel en tegen lage kosten kunnen uitvoeren. U krijgt van ons altijd een scherpe offerte en kunt er van op aan dat we vakkundig, serieus en eerlijk te werk gaan. Het hardhout waarmee wij werken is voorzien van een keurmerk. We vinden het belangrijk dat de herkomst van het hout gegarandeerd van duurzame bosbouw afkomstig is.

Dubbele poortdeuren laten plaatsen

Ook maken en plaatsen wij steeds vaker dubbele poortdeuren. Bijvoorbeeld in een carport of brede doorgang waar u met de auto doorheen kunt rijden. Wij bekijken samen met u de situatie en op basis van uw wensen adviseren u altijd over de beste oplossing.

U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en jarenlange ervaring. Over de projecten die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd zijn onze klanten erg enthousiast. Zodoende hebben wij een klantenkring opgebouwd met mooie referenties. Hier kunt u inspiratie opdoen en heeft u vragen of advies nodig? Neem dat gerust vrijblijvend contact met ons op.

poortdeur laten plaatsen

Het maken van klassieke poortdeuren

U kunt ook uw bestaand poortdeur laten vervangen. In welke stijl dan ook. Het kan zijn dat uw bestaande poortdeur niet meer leverbaar is door uw eerdere leverancier. Dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen uw poortdeur volledig op maat maken in de stijl en kleur die u wenst.

Voor klassieke poortdeuren werken wij vaak met merantiehout. Deze duurzame houtsoort gaat lang mee en is door ons goed te bewerken met originele details. Merantie is een uitstekende keuze voor poortdeuren in klassieke stijl.

Wilt u een klassieke poortdeur laten maken? Heeft u een bestaande poortdeur of wilt u uw poort renoveren met klassieke elementen? Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kosten poortdeur laten plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw poortdeur een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk meer hardhouten poortdeuren van Michel Potuyt:

Poortdeuren
20 december 2020

Hardhouten carport deuren

 carportdeuren afgelopen week hard houten carportdeuren geplaatst Schoonhoven .De deuren bestaan uit een gegalvaniseerd stalen frame met daarop hardhouten schutting…
Poortdeuren
7 december 2020

Multiplex poortdeuren

Poortdeuren   Afgelopen week twee poortdeuren  geplaatst in Amstelveen. De zijn gemaakt van watervast multiplex platen van 40 mm ,…
PergolaPoortdeurenSchuttingenVlonders
26 november 2019

Tuin timmerwerkzaamheden Gruto Bodegraven

Schutting met betonnen palen Afgelopen week een schutting , poortdeur , vlonder en pergola geplaatst op de Grutto in Bodegraven.…

Of bekijk de hardhouten poortdeuren galerij:

Delen wordt gewaardeerd!