Wilt u een schutting laten plaatsen of vervangen? Dan kunt u kiezen uit verschillende materialen: duurzaam hardhout, (gerecycled) kunststof of een geïmpregneerde houtsoort. U kunt ook materialen combineren, zoals hout met staal- of steenelementen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij geven u een aantal voorbeelden van werk dat wij voor u kunnen uitvoeren.

Hardhouten schuttingen laten plaatsen

Een mooie hardhouten schutting is een echte meerwaarde voor uw tuin. Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt in vorm en materiaal. Wij denken daarin graag met u mee. Hardhout is een duurzame oplossing voor uw schutting en onderhoudsvrij. Het hout hoeft niet geïmpregneerd of geverfd te worden. Hardhout is oersterk en gaat verreweg het langste mee van alle houtsoorten. De originele warme kleur van het hout kunt u behouden door de schutting eenmalig (of indien gewenst vaker) in een speciale houthardolie te zetten. Deze olie kunnen wij u leveren.

Veelal hebben hardhouten schuttingen een strak en robuust uiterlijk. Dat is tijdloos en u heeft er heel lang plezier van. U kunt zelf kiezen in welke stijl u uw schutting wilt laten maken. Wij maken schuttingen van hardhouten schuttingdelen, maar ook op maat van losse planken in verschillende breedtes en diktes. Ook kunt u een speels karakter creëren door hout af te wisselen met gaaspanelen, stenen elementen of een poortdeur.

Bij onze projecten [op de homepage] vindt u voorbeelden van de hardhouten schuttingen die wij gemaakt hebben. Wij werken veel in nieuwbouwwijken, maar vervangen ook schuttingen in de bestaande bouw. Onze klanten zijn zeer tevreden over het werk dat we opleveren. Ook kunnen wij op aanvraag met u gaan kijken bij een project dat wij gerealiseerd hebben.

Kosten hardhouten schutting plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor uw hardhouten schutting een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

hard houten schutting projecten

Geïmpregneerde schuttingen laten plaatsen

Een geïmpregneerde schutting laten plaatsen is een zeer voordelige optie voor een erfscheiding. De schutting is onder hoge druk doordenkt met een waterafstotende, insectwerende en/of schimmelwerende stof. Dit maakt het hout geschikt voor buitengebruik. Ook verkrijgt het hout door de impregneerbehandeling een groenachtige kleur, naast deze kleur is het tegenwoordig  ook mogelijk om het hout bruin te laten impregneren, daardoor krijgt het een wat natuurlijker uitstraling.

Om de geïmpregneerde schutting te plaatsen gebruiken wij altijd  hardhouten palen , aangezien geïmpregneerd hout en grond niet samen gaan. Geïmpregneerde palen rotten vaak binnen enkele jaren weg als deze in de grond worden geplaatst.

geïmpregneerde schutting projecten

Douglash houten schutting laten plaatsen

Een Douglas schutting is duurzaam en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het blanke hout staat bekend om de warme kleur dat het van nature heeft. Onder invloed van weersomstandigheden zal een Douglas schutting altijd vergrijzen, wat de natuurlijke uitstraling nog meer benadrukt. Als u liever de natuurlijke kleur wilt behouden, dan zijn er diverse middelen waarmee u de schutting kunt behandelen.

De Douglas schutting is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. U kunt kiezen voor een blanke of grijze Douglas schutting. Daarnaast is er ook een tuinscherm van Douglas schaaldelen. Deze brede planken hebben een grillige vorm wat de schutting een robuust karakter geeft.

douglash houten schutting projecten

Kunststof schuttingen laten plaatsen

Het laten plaatsen van een kunststof schutting is een sterk groeiende trend in Nederland. Dit komt met name vanwege de duurzaamheid van de schutting en de dalende prijzen. Kunststof is zeer weersbestendig en kan vrijwel niet door insecten of schimmels worden aangetast.

De laatste jaren zijn er verschillende type kunststof schuttingen op de markt gekomen. Een kunststof schutting kan eruit zien als een traditionele schutting, maar daarnaast zijn kunststof schuttingen ook beschikbaar in vele andere kleuren en patronen.

kunststof schutting projecten

Natuurlijke erfscheiding laten plaatsen

Een natuurlijke erfscheiding is een schutting gemaakt van natuurlijke en authentieke materialen. Dit past met name binnen een tuin die vol staat met prachtige bomen, planten en struiken. Het schuttingmateriaal is daarnaast meestal voordeliger dan een houten of kunststof schutting. Ook een natuurlijke erfscheiding is altijd voorzien van een FSC- of Keurhout-duurzaam logo. Een natuurlijke erfscheiding bestaat uit hardhouten palen en bijvoorbeeld wilgen schermen, boomschors- of bamboematten. Ook kunnen de matten op een metalen raamwerk worden bevestigd, welke met hardhouten palen in de grond wordt geplaatst.

 
Op maat gemaakte schutting

Maatwerk schutting laten plaatsen

Zoekt u een maatwerk schutting met bijzondere maten of van specifiek materiaal? Geen probleem! U kunt bij ons schuttingen met speciale maten en van elke denkbaar materiaal bestellen en door ons laten plaatsen.

Zo hebben wij in het verleden een schutting van 2.70 meter hoog geplaatst, zodat de klant geen zicht meer heeft op het nabij gelegen bedrijventerrein. Op deze manier kan onze klant heerlijk rustig en prachtig mooi genieten in eigen tuin

Schutting met betonnen palen plaatsen

Schutting met betonnen palen laten plaatsen

Het is mogelijk om een schutting te plaatsen bevestigd aan betonnen palen. Deze betonnen palen worden één meter in de grond bevestigd en vervolgens vastgezet met beton. Op deze manier blijven de betonnen palen gegarandeerd stevig vaststaan. Een betonnen borderplaat zorgt ervoor dat de schuttingdeel niet in contact komt met het grond.

Kosten hardhouten schutting plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw hardhouten schutting een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk meer schuttingen van Michel Potuyt:

overkappingPergolaSchuttingenSchuur
1 augustus 2021

Schuur, pergola’s , overkapping en schutting geplaatst woerden

Schuur Deze week hebben wij in Woerden een schuur met  daar aan vast een overkapping en diversen pergola's geplaatst. De…
Schuttingen
30 juli 2021

Schuttingen geplaatst parklaan Waddinxveen

Schuttingen Voor de bewoners van de parklaan 91 t/m 107 in nieuwbouw wijk triangel Waddinxveen diversen type schuttingen geplaatst ,…
overkappingOverkapping met bergingSchuttingen
18 juni 2020

overkapping met berging

Overkapping   Afgelopen week een overkapping met berging geplaatst in Bodegraven. Het geheel rust op een hardhouten fundering en een…

Of bekijk de schuttingen galerij:

Klussen waar we trots op zijn!

Delen wordt gewaardeerd!