Plaatsen van buitenverblijf

Vorige week hebben wij in Den Haag een buitenverblijf van robuuste Douglas houten palen en planken geplaatst. De Douglas palen van 150 x 150 mm. vormen het frame van het buitenverblijf. De staanders rusten op een betonnen poer waar onder een hardhouten paal zit die 2 meter de grond in gaat. In deze paal zit een draadeind, die wordt meegestort in de poer. Het uitstekende stuk van het draadeind zorgt voor de verbinding met de staanders en de fundering van het buitenverblijf.

Dakbedekking buitenverblijf

De dakbedekking van het buitenverblijf bestaat uit een EPDM dak, afgewerkt met een aluminium daktrim. Voor de hemelwaterafvoer is dit keer gekozen voor een zogenaamde grindput.

Plaatsen van hardhouten schutting

Naast het buitenverblijf hebben wij ook de hardhouten schutting geplaatst. Deze bestond uit hardhouten OSB-palen (65 x 65 x 3050 mm.) gecombineerd met hardhouten Keruing schuttingplanken (16 x 145 mm.). Het geheel is bevestigd met RVS schroeven. Om het geheel wat te breken en wat meer variatie aan te brengen hebben wij nog een hardhouten gaaspaneel geplaatst.

Ook een buitenverblijf laten plaatsen?

  • Ruim 15 jaar Ervaring
  • Deskundig Advies
  • Spoedige Realisatie
  • Op maat Gemaakte Offerte
  • Altijd Scherpe Prijzen
  • Vakkundig Gemaakt en Geplaatst
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Bekijk ook:

overkappingVlonders
28 januari 2024

overkapping Berkel en Rodenrijs

overkapping   Een van onze recente projecten was het bouwen van een overkapping in Berkel en Rodenrijs. We hebben deze…
overkapping
5 september 2023

Overkapping Alphen aan de Rijn

 Overkapping   afgelopen week een overkapping geplaatst in Alphen aan de Rijn deze hebben we tegen het huis aan geplaatst…
Vlonders
18 juli 2023

Vlonder met geschaafde Douglash delen

vlonder afgelopen week hebben wij in Nieuwe Kerk aan de IJssel een vlonder geplaatst , met geschaafde Douglas houten planken…