Onlangs hebben wij een geïmpregneerde schutting met bij passende poortdeur geplaatst voor de bewoners van de Veenpluis in Alphen aan den Rijn.

 

geïmpregneerde schuttingdelen laten plaatsen

Deze klanten kozen voor geïmpregneerde schuttingdelen dit scherm bestaat uit 15 glad geschaafde planken van 16 mm en 140 mm breed en 4 horizontale liggers waarop de planken worden bevestigd met RVS schroeven.

 

dit scherm heeft de keurmerken van FSC en komo en is onder hoge keteldruk geïmpregneerd voor een extra lange levens duur.

Daarnaast bestaat de geplaatste schutting uit hardhouten palen 65 x 65 x3050 mm en hard houten borderplank deze zorgt voor nog meer stabiliteit ook vangt hij het hoogte verschil op tussen begin en het eind van de tuin.

 

poortdeur met stalen frame

Voor de poortdeur is er gekozen voor een geïmpregneerde poortdeur  (dezelfde planken als de schutting) die vervolgens gemonteerd zijn op een  gegalvaniseerd stalen deur frame, dit stalen frame zorgt voor meer stabiliteit en is duurzamer daarnaast is hij ook later makkelijker bij te stellen.

Teven is de deur voorzien van een RVS inbouw slot met bijhorende kruk schilden en cilinder.

 

Ook geïmpregneerde schuttingdelen laten plaatsen?

  • Ruim 15 jaar Ervaring
  • Deskundig Advies
  • Spoedige Realisatie
  • Op maat Gemaakte Offerte
  • Altijd Scherpe Prijzen
  • Vakkundig Gemaakt en Geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Bekijk ook:

overkappingPergolaSchuttingenSchuur
1 augustus 2021

Schuur, pergola’s , overkapping en schutting geplaatst woerden

Schuur Deze week hebben wij in Woerden een schuur met  daar aan vast een overkapping en diversen pergola's geplaatst. De…
Schuttingen
30 juli 2021

Schuttingen geplaatst parklaan Waddinxveen

Schuttingen Voor de bewoners van de parklaan 91 t/m 107 in nieuwbouw wijk triangel Waddinxveen diversen type schuttingen geplaatst ,…
overkappingOverkapping met bergingSchuttingen
18 juni 2020

overkapping met berging

Overkapping   Afgelopen week een overkapping met berging geplaatst in Bodegraven. Het geheel rust op een hardhouten fundering en een…