Schuur met bijpassende schutting en poortdeur

 

 

Afgelopen week  bezig geweest met het plaatsen van schuur en schutting en de bij horende poortdeur van douglash hout  in Bodegraven .

Nadat Van Wijk Sierbestrating het oude schuurtje en de schutting verwijdert en afgevoerd  en een keurige tuin heeft aangelegd ,ben ik aan de slag gegaan met het plaatsen van schuur en schutting.

Schuur van douglash hout

 

De schuur is op maat gemaakt en geplaatst met een afmeting van 3m1 x 3m1 en staat op een hardhouten fundering .De wanden bestaan uit een vurenhouten regelwerk met daarop douglash houten blokhutdelen die doormiddel van rvs nagels zijn bevestigd.

Op de hoeken van de schuur heb ik  douglash houten palen gebruikt om de wanden af te werken en de schuur een robuuste uitstraling te geven.

Voor de toegang naar de schuur is er gekozen voor een vuren houten balkon deur in hardhout kozijn.

Op het dak ligt EPDM verlijmd.

 

Douglash houten schutting

 

Voor de schutting is er gekozen voor douglash houten schutting delen 180 x180 cm hardhouten palen en de bovenkant van de schutting is voorzien van hardhouten regel. Ook is de schutting voorzien van  een hardhouten borderplank deze zorgt er voor dat de schutting delen niet in contact komen met de grond en zodoende de duurzaamheid van de schutting vergroot.

 

Verbrede poortdeur

 

Een van de wensen van de klant was een verbrede poortdeur zodat de tuin toegankelijker was voor zijn motor vandaar dat de poortdeur een af meting heeft van 115 cm breed en 180 cm hoog.

De douglash houten schutting delen zijn bevestigd op een gegalvaniseerd stalen frame  en is voorzien van een RVS cilinder slot.

 

 

 

 

Ook een schuur of schutting laten plaatsen?

  • Ruim 20 jaar Ervaring
  • Deskundig Advies
  • Spoedige Realisatie
  • Op maat Gemaakte Offerte
  • Altijd Scherpe Prijzen
  • Vakkundig Gemaakt en Geplaatst
  • Logo MP Timmer en onderhouds bedrijf
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Bekijk ook:

Overkapping met bergingSchuur
16 oktober 2022

Compacte berging voor fiets en containers

Compacte Berging   Afgelopen week een Compacte berging voor fietsen en containers geplaatst voor Femke uit Zegveld ,deze heeft een…
Hardhouten schuttingen projecten
29 september 2022

Schuttingen geplaatst Waddinxveen

Hard houten schutting delen Afgelopen week Hardhouten schuttingendelen met een hardhouten bovenbalk en borderplank geplaatst voor meerdere bewoners op de…
Dakraam plaatsenVide laten plaatsen
15 september 2022

Vide en Dakraam geplaatst Berkel en Rodenrijs

Vide Afgelopen week op een zolder in Berkel en Rodenrijs een vide geplaatst met daaronder wanden  om de ruimte op…